Bokhandel

I bokhandelen på Black Box teater finner du et lite utvalg av bøker som på hver sin måte relaterer seg til teatrets program.

Bøkene du finner i bokhandelen har enten blitt kuratert av kunstnerne eller berører sesongens program og fagprogram tematisk. Her kan du også kjøpe bøker utgitt av Black Box teater og bøker fra Varamo Press, et forlag grunnlagt av kunstnerne Mette Edvardsen og Jaroen Peeters.

Bestille en bok? Den fysiske bokhandelen befinner seg i foajeen på Black Box teater, og er åpen før og etter forestillingene på teatret.

Bor du utenfor Oslo og vil bestille deg en bok hjem i posten? Send en e-post til anna@blackbox.no.

Black Box teater utgir bokserien Scenekunstklassikere
Bokserien er et dypdykk i den frie scenekunsten fra og med 1970-tallet og frem til i dag, skrevet av ulike forfattere, alle med utgangspunkt i personlige opplevelser av en forestilling. Scenekunstklassikere gir innblikk i hvordan scenekunsten har endret seg i løpet av de siste drøye førti årene, og går tett på verkene med anekdoter knyttet til prøveprosess og visninger.

Første Scenekunstklassikere-bok av Chris Erichsen om Grenland Friteaters Harde tak (2000) ble lansert 22. mai.

To nye bøker i serien ble lansert 12. november: Ibrahim Fazlic om Lisa Lies Blue Motell (2013) og Sidsel Pape om Martin Slaattos Transporteringsdans (2007–).

De kommende bøkene i serien er Cecilie Lindeman Steen om Collage Dansekompani Filo D’erba or Frail Creation (1989) og Deise Nunes om Mia Habib A song to (2015).

Følg med i vår arrangementskalender for de kommende lanseringene – og her for bestillinger.