Bokhandel

I bokhandelen på Black Box teater finner du et lite utvalg av bøker som på hver sin måte relaterer seg til teatrets program.

Bøkene du finner i bokhandelen har enten blitt kuratert av kunstnerne eller berører sesongens program og fagprogram tematisk. Her kan du også kjøpe bøker utgitt av Black Box teater og bøker fra Varamo Press, et forlag grunnlagt av kunstnerne Mette Edvardsen og Jaroen Peeters.

Bestille en bok? Den fysiske bokhandelen befinner seg i foajeen på Black Box teater, og er åpen før og etter forestillingene på teatret.

Bor du utenfor Oslo og vil bestille deg en bok hjem i posten? Send en e-post til anna@blackbox.no.

Black Box teater utgir bokserien Scenekunstklassikere
Bokserien er et dypdykk i den frie scenekunsten fra og med 1970-tallet og frem til i dag, skrevet av ulike forfattere, alle med utgangspunkt i personlige opplevelser av en forestilling. Scenekunstklassikere gir innblikk i hvordan scenekunsten har endret seg i løpet av de siste drøye førti årene, og går tett på verkene med anekdoter knyttet til prøveprosess og visninger.

I bokserien Scenekunstklassikere finner du følgende titler: #1 Grenland Friteater: Harde tak av Chris Erichsen, #2 Lisa Lie: Blue Motell av Ibrahim Fazlic og #3 Martin Slaatto: Transporteringsdans av Sidsel Pape.

I 2024 lanseres to nye bøker: #4 Collage Dansekompani: Filo D’erba or Frail Creation av Cecilie Lindeman Steen som lanseres 17. juni og #5 Mia Habib: A song to av Deise Nunes som lanseres 10. oktober!

Følg med i vår arrangementskalender for de kommende lanseringene!