Langgård/​Myhr
BANGER

25.–28. januar 2024 ❶ Premiere

Tidligere visninger

19.00, Store scene

19.00, Store scene

19.00, Store scene

19.00, Store scene

BANGER er en time i kroppens og popens vold. En sanselig og fysisk pop-poetisk happy hour som vil strekke tida, holde fast øyeblikket og nyte det å være sammen.

DON'T FORGET THE SONGS THAT MADE YOU SMILE… AND THE SONGS THAT SAVED YOUR LIFE
– «Rubber Ring», the Smiths

En poplåt kan ikke forandre verden. Ikke engang livssituasjonen din. Alt er det samme. Likevel er alt annerledes. Hvor lite skal til for at noe kan forandre seg?

Komponist Ingvild Langgård og koreograf Magnus Myhr møttes første gang under arbeidet med Myhrs HEARTFELT (2020) og Langgård/Beckers SKELETON WOMAN (2020). Nå vil de to mollstemte sjelene forsøke å stemme, lytte og danse seg og publikum inn i en slags felles dur. BANGER er deres første samarbeidsprosjekt. Magnus vil at det skal ligne på Bruce Springsteens Tougher Than the Rest, mens Ingvild vil at det skal være mer som Kate Bushs Waking the Witch.

Ingvild Langgård er komponist, sanger og lydkunstner. Langgård lager musikk for ensembler, samtidsdans, teater, film og kunstinstallasjoner. Hun har gitt ut to album under navnet Phaedra, og ett album med duoen Runnershigh. Magnus Myhr fra Klæbu er utdannet dansekunstner og har bred erfaring i det prosjektbaserte feltet innen dans, performance, musikal og teater.

BANGER
har premiere på Black Box teater i januar og skal også vises på Regional Arena for Samtidsdans i Sandnes og Rosendal Teater i Trondheim.

+ 26. januar / Ettersnakk med Magnus Myhr og Ingvild Langgård
Møt Magnus Myhr og Ingvild Langgård i en samtale med Andrea Skotland etter forestillingen.