Hospitality 3

11. september 2011

Vår moderne tid har en tendens til å overfokusere på individualisme. “Hospitality 3 – Individualism was a mistake” inviterer publikum til å reflektere rundt hva det vil si å samarbeide med hverandre.

Når publikum kommer inn blir de bedt om å skrive ned sine svar på en rekke tankevekkende spørsmål. Utøverne på scenen spiller musikk, forteller historier og plasserer seg selv i merkelige forhold til instrumenter og hverandre for å vise oss den kompliserte balansegangen som ligger i et hvert nært samarbeid.

PME-ART har gjennom en årrekke presentert sine arbeider flere steder i Canada, Europa, Japan og USA. “Hospitality 5” og “Hospitality 3” er begge deler av prosjektet “Hospitalité-Hospitality” som ble startet i 2007. Sist de gjestet Oslo og Black Box Teater var med “Unrehearsed Beauty” høsten 2003.

Forestillingen er en del av Ultimafestivalen 2011

Laget og fremført av: Caroline Dubois, Claudia Fancello og Jacob Wren. Lyd: Radwan Gazhi Moumneh. Lys: Philippe Dupeyroux. Teknisk direksjon: Mathieu Chartrand. Co-produksjon: PME-ART, Usine C (Montréal) og FFT (Düsseldorf). I samarbeid med: Harbourfront Centre (Toronto). Støttet av: CAC, CALQ, CAM, & Kunststiftung NRW (Allemagne).