Susie Wang
Burnt Toast

12.–22. februar 2020 ❶ Premiere

Tidligere visninger

19.00, Store scene

19.00, Store scene

19.00, Store scene

19.00, Store scene

19.00, Store scene

19.00, Store scene

19.00, Store scene

19.00, Store scene

17.00, Store scene

«Vi befinner oss i utkanten av samtida, en dement og evigung tilstand der fortida er glemt og framtida er farlig. Uten minne og fulle av begjær, lar vi miljøet runke arven slik arven liker det best: primitivt. Vi kommer hele tida, men har ingen steder å gå.»

Susie Wang har i løpet av kort tid etablert seg som et av Norges mest markante teaterkompanier. De kommer fra en performance-orientert scenekunst – blant annet i kunstnerkollektivet Baktruppen, som i sin tid herjet hemningsløst med teaterkonvensjoner og -tradisjoner. Nå har arbeidet tatt en dramatisk vending, og Susie Wang lager forestillende teater med flid i alle ledd. Eller som de selv sier: «Susie Wang er oppvokst med knust verdensbilde, men i stedet for å reflektere verden i fragmenter, har vi begynt å plukke opp bitene og sette dem sammen til teatrale forløp.»

Engelsk tale.

NB! Dette er kroppshorror for voksne. Forestillingen inneholder elementer som noen kan oppleve som skremmende.

«Dette er aldri blitt vist på en teaterscene før!», hørte jeg flere si uavhengig av hverandre i vrimmelen etter endt forestilling. (...) Det er noe tidløst, gammelmodig over uttrykket, en kombinasjon av noe grotesk grenseoverskridende og finstemt teatralt. Alle elementer og detaljer passer sammen som perfekt avstemte puslespillbiter.
Susie Wangs siste horrorforestilling «Burnt Toast» er noe så sjeldent som eksistensielt B-filmsplatterteater for voksne.
Susie Wang repeterer og eksemplifiserer på sitt skarpeste inntil det kun er pust og puls igjen å høre.
  • Extra credits Rom for Dans, Riksscenen

Actors

Mr. Iwas Kim Atle Hansen
Betty Julie Solberg
Miss V Mona Solhaug