BamBam Frost
YES

25.–26. august 2023

Tidligere visninger

19.00, Store scene

19.00, Store scene

YES er en kaskade av nytelse, tristhet og drømmer om nye muligheter. En transformering gjennom en konstant strøm av det som har vært og det som er. YES insisterer på fiksjonen som et kompass i forestillingen som viser oss hvor vi ønsker å være. Et arbeid med vannets transformative krefter og stormens revolusjonerende potensial. Yes Yes Yes. Dette kan være noe. YES er myk, YES er tung, YES er spenning og frigjøring, YES er for mye og likevel ikke nok. YES er at alt du rører ved, forandrer du.

BamBam Frost er danser og koreograf med base i Stockholm. Hun ble uteksaminert fra Stockholms kunsthøyskole med en bachelor i samtidsdans i 2013. I verkene sine beveger hun seg mellom klubbscenen, kommersielt arbeid, samtidsdansfeltet og kunstinstitusjoner. Hun debuterte med SORRY i 2018.

SORRY (2018), SO SORRY (2019) og YES (2020) henter alle fra BamBam Frosts interesse for sosialdans og popkulturelle fenomener sett i forhold til tiden og konteksten de oppstår fra. I arbeidene sine insisterer hun på nytelse og fiksjon som et kompass for å forestille seg og forme koreografiske forslag. Udødelig toppmøte og koreografisk samtale ble skapt sammen med Lydia Diakité Östberg og hadde premiere høsten 2021. Våren 2023 hadde hun premiere på sitt nyeste verk dream beam. Dette er første gang hun gjester Black Box teater.

Bli kjent med BamBam Frost