VI ÅPNER IGJEN!

foaje

Kjære publikum! Kjære kunstnere!

194 dager er gått siden vi måtte stenge dørene til teatret. Lite visste vi at det skulle gå mer en et halvt år til neste gang vi kunne samles igjen og dele scenekunstopplevelser.

Det har vært tøft, men i dag feirer vi: Vi åpner teatret i juni!

Gjett om vi har savnet dere – for hva er vel et teater uten spente publikummere i foajéen, uten de sceniske møtene mellom kunstnerne og tilskuerne?

Ikke at det har stått stille hos oss: I løpet av månedene som har gått, har vi holdt huset åpent for prøver, vi har jobbet iherdig med digitalt innhold, og vi har gjennomført en digital teaterfestival – mot alle odds. Men nå er tiden inne for å møte publikum igjen; på samme fysiske sted. Nå skal vi se forestilling sammen, og etterpå skal vi sette oss på en kafé eller et annet serveringssted og snakke med hverandre om det vi opplevde inne i teatersalen.

Dette er en gledens dag for Oslos kulturliv – og som vi har gledet oss til å kunne dele dette med dere!

I juni inviterer vi til følgende forestillinger:

  • 3.–5. juni: Eirik Blekesaune: Logos Pneuma
  • 10.–13. juni: LATERNA: Tree Talks – Linden
  • 11.–13. juni: Solvang & Roel: UTOPIA (vises i samarbeid med Nationaltheatret)
  • 16.–19. juni: Henriette Pedersen / Nartmanstiftelsen: MADAM
  • 16.–19. juni: LATERNA: Tree Talks – Blodbøken

I tråd med myndighetenes restriksjoner, viser vi forestillingene for opptil 20 publikummere av gangen. Mer informasjon kommer, og billetter blir tilgjengelig fortløpende. Følg med på blackbox.no og på Facebook for oppdateringer!

Velkommen tilbake til oss! Vi er så glade for å kunne møtes igjen!