Meg Stuart /​ Damaged Goods (US/​BE)
Until Our Hearts Stop

10.–12. mars 2017

Tidligere visninger

19.00, Dansens Hus

19.00, Dansens Hus

19.00, Dansens Hus

I samarbeid med Dansens Hus

“An evening, crazily silly, unbridled and magical!” KWest

I Meg Stuarts produksjon befinner seks aktører og tre musikere seg på et sted som både er nattklubb og et mer tvetydig sted. Stedet er et usikkert tilfluktssted, samtidig som det er et sted der illusjoner og ønskedrømmer gror. Til lyden av suggererende bass, piano og trommer – en blanding av improvisasjon og komposisjon – gjør de alle sammen optimistiske forsøk på å nå helt umulige tidsfrister.

Etter å ha brukt eget kunstnerisk og personlig biografisk materiale i soloen Hunter (2014), finner Meg Stuart nå inspirasjon fra mennesker som trekker seg tilbake fra den virkelige verden og skaper egne, fantastiske regelverk for livene sine. Utøverne er ”freaky insiders” som er tvunget til å samarbeide på et ukomfortabelt, men samtidig lekent vis. De beveger seg mellom naivitet og desperasjon, de er drømmere som lengter etter virkelighet. I en verden hvor de svinner hen og blir borte, har de en sterk trang til å finne nye måter å fremstå på.

  • Extra credits Meg Stuart og Damaged Goods er støttet av Government of Flandern og Flemish Community Commission. Forestillingen er tilegnet Paul Lemp, venn og musiker for Meg Stuart/Damaged Goods