Twenty Looks or Paris is Burning at The Judson Church (XS)

22. mars 2014

Ekstra liten (XS), men også ekstra stemningsfull er soloversjonen av Trajal Harrells «Twenty Looks». Her får du se koreografen på nært hold, mens han reformulerer minimalismen fra 60-tallet i en intim og sensitiv solo.

Den New York-baserte koreografen Trajal Harrell er blitt et av samtidsdansens største navn med serien «Twenty Looks or Paris is Burning at The Judson Church» som ser for seg et møte mellom tidlig postmoderne dans og stilarten «voguing». Harrell stiller spørsmål om hva som ville ha skjedd hvis noen fra voguingscenen i Harlem hadde møtt de tidlige postmodernistene i Greenwich Village og danset sammen med dem i Judson Church tidlig på sekstitallet. Svaret forsøker han å finne i en serie koreografiske verk i forskjellige størrelser fra XS til XL. Harrells arbeider har blitt vist på festivaler i Paris, Wien, Berlin og Rio de Janeiro for å nevne noen, og i tillegg på en rekke gallerier som MoMA, The New Museum, The Bronx Museum of the Arts og Art Basel - Miami Beach.

Passer også for barn fra 8 år. Barn går gratis i følge med en voksen med billett. Velkommen!

Koreografi og utøver: Trajal Harrell. Lys: Stefane Perraud og Trajal Harell. Co-produksjon: Skite 2010 og The Kitchen. Internasjonal distribusjon og produksjon: Key Performance.

  • Varighet 30 minutter