Niko Hafkenscheid, Pablo Castilla, Hedvig Biong (BE/​ES/​NO)
Songs From a Valley of Love and Delight

14.–15. mars 2017

Tidligere visninger

19.00, Lille scene

19.00, Lille scene

Songs From a Valley of Love and Delight utforsker skjønnhet, mystikk og motsetningene rundt utopien ferie,

og presenterer sanger basert på intervjuer med turister og sesongbaserte immigranter som har forlatt nord til fordel for sør.

Songs From a Valley of Love and Delight er en del av det pågående prosjektet Syden, som utforsker begrepet forflytning gjennom den eksisterende ideen om Syden (som betyr “Sør”). Syden refererer til et skapt ferieland med sol og strender, et mentalt og fysisk sted hvor man kan finne lykke og velvære. Turisme har potensiale til å bli et mentalt rom for frihet, der mennesker kan utforske seg selv i et annet miljø uten begrensninger fra det daglige livet. Songs From a Valley of Love and Delight stiller spørsmål ved hva man trenger for å leve et lykkelig liv, og hvor man kan finne det.

Prosjektet er et samarbeid mellom Pablo Castilla, Niko Hafkenscheid og Hedvig Biong og fremføres av Mariza Ruppmann, Marianne Suter, Albert Doody, Margaret Lockie, David Lockie, Glenda Crooknorth og Rudolf Rutschmann som alle har byttet inn livet i nord til fordel for et liv i sør. Den første delen av prosjektet, installasjonen Syden, ble presentert på Oslo Internasjonale Teaterfestival i 2016.