Lisa Lie/​PONR
Skogsunderholdning

5.–6. mars 2016

Tidligere visninger

21.00, Lille scene

21.00, Lille scene

”Enkelt, fantasieggende og frodig” Aftenposten

”Et overflødighetshorn … skarp humor” Scenekunst.no

“Eg reknar med at lesaren har forstått at denne meldaren er meir enn vanleg begeistra. I det hypnotiserte draumelandskapet blant astrale objekt og fabeldyr må kvar einskild legge inn si eiga tolking av kor skillet mellom fakta og fiksjon går. Men den som ikkje finn ei meining i denne oppsettinga, eig ikkje fantasi!” Klassekampen

Is that all there is?

Hva får deg til å tro at drømmer er mindre virkelige?

I Skogsunderholdning inviteres du med inn i et scenerom der trærne henger opp ned i taket og tåka ligger tjukk. Kveldens reptilvert guider oss gjennom den mangfoldige historien, og utfordrer oss til å ikke å stole på alt vi vet. I mellomtiden koker butleren Carlo blod til reptilverten, for å unngå kollaps..

Skogsunderholdning er en frodig og burlesk stand up-cabaret, som mest sannsynlig vil etterlate deg med en følelse av at alt fortsatt er mulig. Forestillingen hadde premiere i 2007, og har blitt en publikumssuksess og oppnådd det man rett og slett kan kalle kultstatus.

Lisa Charlotte Baudouin Lie er scenekunstner, regissør, skuespiller, dramatiker og forfatter. Pony of No Return (PONR) er Lies skiftende plattform av kunstnerisk medvirkende og samarbeidspartnere der Lie er kunstnerisk leder. Med PONR og tidligere med performanceteaterduoen Sons of Liberty, har hun hatt stor innflytelse på norsk scenekunst gjennom en blanding av pop-kultur, trash og misantropisk ærlighet. PONR var sist aktuell med forestillingen Blue Motell og som ble nominert til Ibsenprisen 2014. Med Blue Motell mottok Lie Heddaprisen for særlig kunstnerisk innats i 2015. Forestillingen ble i tillegg nominert i kategoriene beste mannlige medspiller og beste scenetekst. I april har Lisa Lie premiere på sin nyeste produksjon, I Cloni, på Black Box teater. Lisa Lie er husdramatiker ved Dramatikkens hus i perioden 2014-2016.