Sherry Show

27. mars 2012

Karakteren Sherry har hatt æren av å ha en rekke egne show som har resultert i utsolgte hus og bred publisitet. Sherry er en godhjertet person med gode intensjoner.

Selv sier Ann Liv Young om Sherry – Hun er klar og direkte. Hun oppfører seg som et speilbilde av den personen hun ser på og får folk til å våkne. Hun ble skapt som en følge av at Young var utmattet i sin karriere som perfeksjonistisk koreograf. Hun ønsket å kunne improvisere og Sherry skulle raskt vise seg å ta kontroll over scenen.

”Ann Liv Young har blitt beskrevet som ”the bad girl” i amerikansk performance. Det er kanskje bare en annen måte å si, litt uvanlig for en kvinne kanskje, at hun ikke forsøker å behage. Standardinnstillingen hennes er ytterst ubehagelig - som om hun gir faen. Jeg tror hun bryr seg. Ganske mye faktisk! ” The Guardian

Ann Liv Young er utdannet danser og har regissert og stått på scenen siden hun var i 5-6 års alderen. Hun står selv for manus, opptreden, kostymer, scenografi og er i tillegg sin egen produsent. Som en av de yngste kunstnerne noensinne har hun allerede blitt presentert på noen av de største scenene i New York og Europa, som Brut Wien og Donau Festivalen. Hennes kontroversielle arbeider fører stadig til bred pressedekning, som «Sherry vs. Kanye» under PS122 (2009) som ble dekket av både New York Times og MTV. Under en opptreden på PS1 var Sherry igjen i medienes søkelys som førte til en verdensomspennende debatt i «Sherry vs. PS1». Ann Liv har også fremført «Sherry» i «Girl Monster Orchestra» presentert av Chicks on Speed i Hamburg og Malmö i 2010. Hun har tidligere gjenfortalt historien om Snøhvit, George og Martha Washington i «The Bagwell in Me», og mange vil sikkert huske sist hun var på Black Box Teater med forestillingen «Cinderella».

NB! Marstrand festivalpass kun kr 600,-. Kan kjøpes på billettservice.no (trykk på linken).

  • Varighet minutter