Rampelysfestivalen 2014

7.–15. mai 2014

Rampelysfestivalen er Norges største barne- og ungdomsteaterfestival i sin sjanger. Festivalen er for og med barn og unge, lokalt forankret i Oslo, men tilgjengelig for nasjonale og internasjonale barne- og ungdomsteatergrupper. Det er gratis å opptre på Rampelysfestivalen.

Målet for Rampelysfestivalen er å erobre en nasjonal posisjon for barne- og ungdomsteatre, med fokus på høy kvalitet og formidling. Festivalen skal videre være en møteplass og visningsarena for og med barn og unge fra ulike hold, som gjennom levende dramatikk viser deres engasjement, deltagelse og medvirkning. Arrangementet skal være en innovativ festival som bryter vekk fra oppfatningen om hva scenekunst for og med barn og unge er, og fremvise mangfold av hva det kan være.

Rampelysfestivalen 2014 har temaet «Ja, vi elsker…», og ønsker å være med og feire Grunnlovsjubileet. Grunnloven er et viktig nasjonalt symbol, og Rampelysfestivalen ser viktigheten av å skape engasjement og deltagelse fra barn og unge, særlig da de ikke har påvirkningsmulighet gjennom stemmerett.

I 2014 er Rampelysfestivalen inne i sitt 24. år, og vokser seg større og større for hvert år. I år arrangeres festivalen i perioden 7-15 mai på Black Box Teater. I festivalperioden tar vi over teatret med forestillinger på to profesjonelle scener og i tillegg en mindre og mer uformell Rampelys LIVE-scene i foajeen. Det blir foredrag og verksted for deltagerne på Rampelys KUNNSKAP, skoleforestillinger, Rampeboller i cafeen, fest og sosialt samvær for alle!

For mer informasjon om Rampelysfestivalen ta kontakt med Oslo Teatersenter. Mer informasjon her

Billetter selges via billettservice trykk på linken her eller ring billettservice på tl 815 33 133. Du kan også kjøpe billetter direkte på posten, 7/11 eller Narvesen.

Produsent: Oslo teatersenter.