Lykkelig til mine dagers ende

16.–18. mars 2012

Når jeg står opp fra de døde skal jeg dra til reve-enkas hus og vise frierne hennes hva jeg kan, og mens jeg rir på bamsen og lysker gråtass mellom beina og hurra hei og hopp tar de tre små harene etter tur, slikker reven pelsen og dypper svansen i fløte, og sesam, sesam, med svansen i været, blir det trekant og firkant og firkant og trekant i den vesle stua, femkant og sekskant og sjukant og uten kant, bakfra og forfra og bakfra igjen, med reven og bamsen og bakermester harepus, opp etter ovnen og ned etter ovnsrøret, utstrakt på langbordet og langstrakt på fellen, med rånen og purka og gassen og gakkgakken, med bena bak hodet og hodet i pipa, på fire i køya med søya og røya, på to mot karmen i varmen og larmen, i uthuset, på låven, i stallen og alkoven, i spagat fra mønet, i svelget på en høne, på magen i mysost, på ryggen i rømme, med pølse og lefse og skinke mot skinka, opp ned i gryta og bak fram i grauten, med sleiven i baken og baken i kaken. NB! Kun få bill igjen fredag 16. mars Konsept og realisering: Ine Wilmann & Sara Li Stensrud. Tekst og skumgummi: Sara Li Stensrud. Skuespill: Ine Wilmann. Lys: Evelina Dembacke. Sufflør: Hege Hermansen. Foto: Markus Li Stensrud. Støttet av: Norsk kulturråd og Dramatikkens hus. Co-produksjon: Dramatikkens hus.

Når jeg står opp fra de døde skal jeg dra til reve-enkas hus og vise frierne hennes hva jeg kan, og mens jeg rir på bamsen og lysker gråtass mellom beina og hurra hei og hopp tar de tre små harene etter tur, slikker reven pelsen og dypper svansen i fløte, og sesam, sesam, med svansen i været, blir det trekant og firkant og firkant og trekant i den vesle stua, femkant og sekskant og sjukant og uten kant, bakfra og forfra og bakfra igjen, med reven og bamsen og bakermester harepus, opp etter ovnen og ned etter ovnsrøret, utstrakt på langbordet og langstrakt på fellen, med rånen og purka og gassen og gakkgakken, med bena bak hodet og hodet i pipa, på fire i køya med søya og røya, på to mot karmen i varmen og larmen, i uthuset, på låven, i stallen og alkoven, i spagat fra mønet, i svelget på en høne, på magen i mysost, på ryggen i rømme, med pølse og lefse og skinke mot skinka, opp ned i gryta og bak fram i grauten, med sleiven i baken og baken i kaken.


NB! Kun få bill igjen fredag 16. mars

Konsept og realisering: Ine Wilmann & Sara Li Stensrud. Tekst og skumgummi: Sara Li Stensrud. Skuespill: Ine Wilmann. Lys: Evelina Dembacke. Sufflør: Hege Hermansen. Foto: Markus Li Stensrud. Støttet av: Norsk kulturråd og Dramatikkens hus. Co-produksjon: Dramatikkens hus.

  • Varighet minutter