Kate McIntosh (NZ/​BE)
In Many Hands

10.–11. mars 2017

Tidligere visninger

17.00, Store scene

21.00, Store scene

16.00, Store scene

19.30, Store scene

I In Many Hands tar Kate McIntosh for seg det taktile og multisensoriske og inviterer publikum til å teste, berøre, lytte, lete og lukte seg frem.

Dette prosjektet tar skrittet vekk fra scenen og bringer publikum inn i en rekke sanse situasjoner og inviterer dem til å eksperimentere med ulike materialer. In Many Hands er et laboratorium, en safari og et sensotopia som utfolder seg og publikum kan ta seg tid til å utforske som de selv ønsker. Som alltid er Kate´s arbeid preget av hennes pågående fascinasjon for misbruk av objekter, lekenhet med publikum og en god dose humor. Kate McIntosh utforsker publikums fysiske involvering og det å forestille seg et sosialt rom der enkeltpersoner kan utforske seg selv samtidig som de utforsker fellesskapet.

*Norsk Premiere

  • Extra credits Developed in collaboration with Arantxa Martinez, Josh RutterProduction. Supported by Vlaamse Gemeenschap, Vlaamse Gemeenschapscommissie, NATIONALES PERFORMANCE NETZ (NPN), Pianofabriek kunstenwerkplaats (Brussels), Tanzfabrik (Berlin). SPIN is structurally supported by BUDA Kunstencentrum for the period 2013-2016. Thanks to Tom Bruwier, Martin Pilz, Andrea Parolin