How do you like my landscape

20.–21. mars 2010

Med «How do you like my landscape» tar Manah Depauw og Bernard Van Eeghem i bruk sylskarp fantasi for å redefinere menneskekroppens plass i samfunnet. Kroppen flyttes vekk fra sin normale kontekst og blir plassert i uventede situasjoner. Publikum følger en verden som forvandler og utvikler seg selv gjennom fire episoder.

Episodene forteller om jordens tilblivelse, menneskets fødsel, udyret og apokalypsen i en periode strukket over 8000 år. Publikum blir tatt med inn i et landskap der de tilsynelatende rolige omgivelsene bare er en kamuflasje for udyret vi vet er der, og som kan vekke til liv begjær i oss som vi helst foretrekker holdes skjult. Forestillingen foregår på innsiden av en gjennomsiktig tank og vi blir pent nødt til å være vitne til den uunngåelige utviklingen fra utsiden.

Manah Depauw er kjent som medgrunnlegger av kompaniet Buelens Paulina. Sammen med sin daværende makker Marijs Boulogne skapte de den bisarre fabelen «Endless Medication»som har gått sin seiersgang rundt i Europa, inkludert her på Black Box Teater våren 2009. Bernard Van Eeghem har studert arkitektur og jobber i grenseland mellom teater, performance og billedkunst.

«Det er morsomt og overraskende. (…) Ved å begrave en manns kropp under et uskyldig naturlandskap viser denne belgiske duoen at de er sprekkferdige av frekkhet og fantasi. (…) Effekten er ganske så treffende» (Ouest France)

«Sett med et rent feminint blikk, i denne juvelen ligger mannens verste, verste mareritt: summen av alle kvinner. Absolutt hele mennesket, oppsummert på en time. Brilliant» (Zone)

Laget og fremført av: Manah Depauw og Bernard Van Eeghem. Teknikker: Bram Waelkens. Produksjon: DE BANK/Victoria. Margarita Production.

DAGSPASS kr. 250,-
Enkeltbillett Nature Theater Of Oklahoma kr. 210,-
Enkeltbillett til resterende forestillinger 170,-
Kjøpes på www.billettservice.no/tlf. 815 33 133

FESTIVALPASS alle dager kr. 1000,-
Kjøpes på teatret: blackbox@blackbox.no/tlf 23 40 77 70

For billetter og tider til Heine Avdal «Field Works» se egen informasjon på siden om forestillingen.
NB!Begrenset antall billetter. Egen billett må bestilles via teatret på forhånd. Førstemann til mølla!