Ungdommer fra Jordal Fritidsklubb og Bydel Gamle Oslo med Christine Yangco Helland
Hør meg!

28.–29. mai 2022 ❶ Premiere

Tidligere visninger

19.00, Store scene

14.00, Store scene

Hvordan forteller du din egen historie? Hva er interessene dine, hva brenner du for, og hvilke fortellinger eller meninger synes du er lette eller vanskelige å dele?

Hør meg! er et prosjekt for ungdom av ungdom, utviklet av Christine Yangco Helland i samarbeid med Black Box teater og Jordal fritidsklubb. Ti ungdommer fra 13 til 16 år er medvirkende og medskapere i forestillingen. De forteller fra ulike interesser og synspunkter om alt fra hvordan verden vi lever i fungerer, til hvordan vi kan ha gode relasjoner til hverandre. De vet at det er viktig at ungdommen blir hørt, og de ønsker å dele.

Hør meg! er utviklet i en kollektiv skapende prosess hvor utgangspunktet for det som vises og fortelles på scenen er de ti ungdommenes egne historier. Forestillingens uttrykk og innhold blir formet av personlighetene som er med i prosjektet. Hvem er de? Hva sier de, og hvordan? Kjenner du deg igjen i det de forteller?

Christine Yangco Helland er teaterpedagog, regissør og dramaturg. I tillegg til å ha regi på profesjonelle produksjoner, har Yangco Hellands tidligere arbeider involvert barn og unge i flere aldre, ikke-profesjonelle utøvere og marginaliserte grupper.