fractured bones/​let’s get lost

9.–16. september 2011

“Fractured bones/let’s get lost” henter inn impulser der forsvinning står sentralt og beveger seg forbi teater, dans, livemusikk og videoinstallasjon for å skape et sløret blikk på futurismen.

Nok en gang med teater- og videokunstner Iver Findlay, koreograf/danser Marit Sandsmark og musiker/komponist Pål Asle Pettersen i kjernegruppa, vil forestillingen ta utgangspunkt i en utforsking av lignelsen om en mann som forsøker å forsvinne. Gjennom dette søket omhandler forestillingen idéen om ”object permanence and performance” – spørsmålet om hvorvidt ting fortsetter å eksistere når ingen er der for å betrakte dem - mens den samtidig plukker fra hverandre andre hardkokte motiver, for å skape en dialektikk mellom nåtiden og fremtiden, og mellom det indre og det ytre.

Forestillingen finner sted i et landskap med videoprojeksjoner og monitorer hentet fra søppeldynga, og skaper en ramme for refleksjon rundt det naturlige og det syntetiske, og er skapt i samarbeid med utøver Eric Dyer (Radiohole) og videospill-modder og utøver Victor E. Morales.

Forestillingen er en del av Ultimafestivalen 2011.

Billetter selges også på Cappelens Forslag. Adresse: Bernt Ankers gt 4. 0183 Oslo.


Av: Iver Findlay//Marit Sandsmark. Med: Pål Asle Pettersen, Eric Dyer og Victor E. Morales. Scene: Ruud van den Akker. Kostyme Marit Sandsmark: Mia Koch. Generel assistanse: Kjøstel Sandvik. Støttet av: Norsk Kulturråd, fond for lyd og bilde, Stavanger Kommune/kulturbyfondet, FFUK, og Rogaland Fylkeskommune. Co-produkjson: Black Box Teater, Tou Scene og RAS.