BLACK

4.–5. mars 2011

«BLACK» er en soloforestilling om å få ting til å komme til syne. Rommet er tomt. Det er ingenting der. Gjennom ord og bevegelse vil en verden oppstå hvor utøveren fungerer som formidler mellom publikum og det som kommer til syne i rommet.

Det er en forestilling i tid og rom hvor kun kroppen er fysisk tilstede. Kroppen utfører handlinger og håndterer usynlige objekter, samtidig som den hele tiden forsøker å bygge bro over det uovervinnelige gapet mellom tanke og erfaring, mellom her og der.

Scenekunstneren Mette Edvardsen har gjestet Black Box Teater flere ganger tidligere, sist på fjorårets Marstrandfestival, og har jobbet internasjonalt gjennom flere år. Hun har tidligere vært danser for bl.a. Les Ballets C. de la B. i Belgia. Edvardsen utvikler stadig nye prosjekter, både under eget navn og i samarbeid med andre kunstnere.

Mette Edvardsen hjemmeside

Av og med: Mette Edvardsen. Produksjon: Helga Duchamps, duchamps vzw and Mette Edvardsen, Athome. Støttet av: Norsk Kulturråd. I samarbeid med: Kaaitheater/Brussel, WorkSpaceBrussel, Vooruit/Gent, Netwerk/Aalst. Co-produksjon: Black Box Teater.