WILLYLIE
AVLYST/​CANCELLED! Odalen

12. mars 2020

Tidligere visninger

19.00, Store scene

19.00, Store scene

19.00, Store scene

19.00, Store scene

Odalen er en monolog skrevet og fremført av Eirik Willyson sammen med musiker Martin Langlie. Det er en forestilling om å skrive roman.

Fortelleren i Odalen har skrevet en bok han ikke vil gi ut. Den handler om et ungt kjærestepar som skal ta en pause i forholdet for å realisere seg på egne premisser. Publikum inviteres inn i romanen og inn i fortellerens liv slik det fortonte seg under den årelange skriveprosessen.

«Det eneste jeg greier å tro på, er ting folk har finni på, ting jeg veit ikke er sant. Jeg tror ikke på et liv etter dette, og jeg tror ikke på dette heller. Jeg tror ikke på det jeg ser og hører. Jeg har ingen tro på framtida. Jeg tror ikke på etterkommere. Jeg tror ikke på slekta mi. Jeg tror ikke på gamle folk når de forteller meg hvordan det var å leve på den og den tida. Men så fort jeg merker de sitter og skrøner, så skjer det noe. Da begynner jeg å følge med.»

Eirik Willyson er dramatiker og scenekunstner, Martin Langlie er musiker. De har tidligere samarbeidet i produksjonen Lille Leiolf (regi: Hildur Kristinsdottir), som hadde premiere på Black Box teater høsten 2019.

  • Extra credits Takk til Elin Amundsen Grinaker, Erik Engblad, Sara Li Stensrud