Åpent hus
Aktiviteter for barn, unge og voksne /​ Activities for kids, youth and adults

25. januar 2020

Tidligere visninger

15.00, Foajé

Black Box teater markerer sesongåpningen med Åpent hus, og ønsker alle velkommen til å delta på aktiviteter for både barn og voksne. Vi holder suppekjøkkenet åpent og Black Box-teamet vil være til stede for en prat om programmet.

Barneverksted: Kriker og Kroker
Med Karoline Bakken Lund, Veronica Bruce og Jennie Bergsli
25. januar / 15.00-15.55 / Foajé. Fri entré. 7-12 år

Bli med på et skapende verksted hvor vi utforsker rommet ved å bruke tekstil og bevegelse. Lekent og spontant skal vi sette opp vår egen forestilling! Verkstedet passer for barn i alderen 7-12 år, og man behøver ingen forkunnskaper for å delta.

Karoline Bakken Lund, Veronica Bruce og Jennie Bergsli arbeider med henholdsvis tekstil, skulptur, koreografi og dans. Denne våren samarbeider de om forestillingen Bløtkokt, som danner et møtepunkt for ulike disipliner og metoder. Under barneverkstedet vil kunstnerne dele deres tverrfaglige, stedsspesifikke praksis.

Danseverksted: Energetic Icons
Med Every Body Electric-teamet
25. januar / 16.00-16.40 / Lille Scene. Fri entré. Barn +8 og voksne

Velkommen til et bevegelsesverksted med teamet bak forestillingen Every Body Electric som vises på Black Box teater den 25. og 26. januar. Under verkstedet skal vi kartlegge den individuelle kroppen i fellesskap med andre. Hver kropp har sin egen måte å artikulere seg på. Bevegelser er et slags drivstoff. Hvilke bevegelser lader kroppen? Hvilke muligheter åpner seg når for eksempel rullestoler, proteser, krykker blir iscenesatt som kroppens utvidelser? Det er de personlige rytmene, bevegelsene og kroppslige egenskapene som skaper helt unike dansestiler. Every Body Welcome!

Opplesning og boksignering med Caspar Eric
Lesning
+ Åpent suppekjøkken
25. januar / 17.30-18.30 / Foajé. Fri entré.

Caspar Eric leser fra diktsamlingen Nike, og signerer bøker i etterkant.

Siden han debuterte med diktsamlingen 7/11 i 2014, har den danske forfatteren Caspar Eric seilt inn som en dikter-komet i Danmark og Norge. Hans forfatterskap er en tydelig stemme fra hans generasjon, hvor han blander det personlige og det politiske i tekster som nuller ut gapet mellom popkultur og klassisk kunst. Han har utgitt fire diktsamlinger, en tekst for teater, og har sammen med Mikkel Grevsen bandet INTET ALTID.

Sesongåpningsfeiring: Presentasjon av vårprogram & DJ-sett med Doris Uhlich
25. januar / 20.00. Foajé. Fri entré.

Vi feirer åpning av en ny sesong!
Velkommen til presentasjon av program, lett matservering og DJ-sett med Doris Uhlich fra Every Body Electric. Uhlich vil spille et utvalg av sine favoritt teknolåter – forvent en mix dedikert til teknoid kroppsmusikk, lydeksperimentering og feiring på dansegulvet.