Gutta
Gutta presenterer: GUD

10. desember 2020 ❶ Premiere

Tidligere visninger

19.00, Online event (Online)

Årets julegave!

Vi inviterer herved til eksklusiv premiere på Gutta TV på Black Box teater! Klikk her for å se direktesendingen torsdag 10. desember kl. 19.00.

Gutta er som alle andre påvirket av pandemien. Det er ikke like gøy å ha show nå som vi ikke kan være nær vårt publikum. Vi ønsker likevel å holde folk med selskap, tilby vår trøst og steppe inn som brobyggere mellom de tusen isolerte hjem. Med første episode av Gutta TV utfordrer vi hva som kan skje på en skjerm.

Gutta presenterer: GUD

«I krisetider trenger folket sterke lederskikkelser å se til. En stor patriark, en stabil farsfigur. Vi Gutta trenger dessuten, i disse karantenetider, at folket samler seg rundt oss, vi savner å bli omfavnet. Larry, Robin, Lavrans og RichHard søker patriarkalsk inspirasjon ved å kalle på selve urfaderen; nemlig Gud.»

Den fysiske visninga av Gutta TV på Black Box teater er dessverre avlyst på grunn av smitteverntiltak. Men fortvil ikke: Den 10. desember kl. 19 blir det i stedet live stream fra Guttas julebord på Black Box teater, og dere er alle hjertelig velkomne. Sammen skal vi ta innover oss det store kunstverket Gutta TV er. Dekk bordet ditt med alt ditt hjerte måtte begjære, la oss skåle om kapp til vi ligger under bordet, alle mann. Beste hilsener, Gutta

Gutta er en dragking-gruppe og et kvinnelig maskulint fellesskap basert i Oslo. Vi beveger oss fram og tilbake mellom utforskning og nyansering av egen maskulinitet og skamløs sampling av mannlige arketyper. Som de fire kameratene Larry, Robin, Lavrans og RichHard, har vi de siste par årene blitt berykta for våre ville shows i alle slags mulige sammenhenger. I 2020 har vi blant annet hatt show på Draglaboratoriet: Becoming the Abject, Spires lansering av rapporten «Hvorfor vi trenger et nytt økonomisk system», Sånafest, Kvinnefronten, og vi holdt åpningsshowet under Oslo Internasjonale Teaterfestival 2020 på Black Box teater.

For mer info om Gutta, se: gutta.world og instagram: @guttaoslo.

  • Extra credits Takk til Black Box teater, Bananaz, Hein Creations og Vakuum Studio.