Showcase Beat Le Mot
Der Rauber Hotzenplotz

11.–12. februar 2023

Tidligere visninger

14.00, Store scene

14.00, Store scene

Han eier sju kniver, han snuser, drikker og rapper bestemors syngende kaffekvern. Sju kniver og en pistol er en del av utstyret hans – og nå er den kløktige barneboktyven endelig tilbake på scenen. Ragga Hotzenplotz!

Tenner klaprer, det er ingen kontroll på kruttet, og lukten av hjemmestappa pølser fyller rommet. Imens har magikerne Petrosilius Zwackelmann og Robber Hotzenplotz fanget Kasperl og Seppel på gjemmestedene deres. Showcase Beat le Mot inviterer til en dans med tyven: med rytmer og kjepphest-trylleshow viser de oss Raggas verden – det eneste alternativet til den verden vi kjenner.

Der Rauber Hotzenplotz er en prisvinnende forestilling som hadde premiere i 2007. Forestillingen er basert på den tyske barnebokklassikeren med samme navn, men Showcase Beat le Mot gir den en helt ny vri.


Performancekollektivet Showcase Beat le Mot ble grunnlagt i 1997 og har turnert rundt omkring i Europa i 25 år med forestillingene sine. Sist de besøkte Black Box teater var i 2011 med forestillingen 1534.

Forestillingen vises på tysk og simultanoversettes til norsk.
For barn fra 6 år.