Every now and then

19.–20. mars 2010

I forestillingen «every now and then» inviterer Mette Edvardsen og Philippe Beloul publikum til å lese en bok som en forestilling. Ideen er å skape et rom og en tid i en bok, på samme måte som en forestilling på et teater.


Gjennom hele forestillingen kan publikum lese seg gjennom sidene og rommene i boken samtidig som de følger med på det som skjer på scenen. Boken er direkte, taktil og varig og gir leseren en annen tilgang til forestillingen. Leseren kan selv bestemme leseretning, -tempo og –tid. Den individuelle lesningen kombinert med den kollektive opplevelsen gjør every now and then til en forestilling man kan fordype seg i. Hvordan vil opplevelsen av å lese boken blande seg sammen med opplevelsen av å se forestillingen, og hvordan vil boken leses etter at forestillingen er over?

Scenekunstneren Mette Edvardsen har gjestet Black Box Teater flere ganger tidligere, og har jobbet internasjonalt gjennom flere år. Hun har tidligere vært danser for bl.a Les Ballets C. de la B. i Belgia. Edvardsen utvikler stadig nye prosjekter, både under eget navn og i samarbeid med andre kunstnere, og utforsker også formater som bl.a video og tekstskriving.

Konsept: Mette Edvardsen. Fremført og laget av: Philippe Beloul og Mette Edvardsen. Lys: Jan Van Gijsel. Lyd: Charo Calvo. Grafisk design: Michael Bussaer. Foto: Julien Lanoo. Produksjon: Helga Duchamps/ duchamps vzw og Mette Edvardsen/ Athome. Co-produsert av Stuk/ Leuven, Workspace/ Brussels. I samarbeid med Kaaitheater/ Brussels, Vooruit/ Gent, Netwerk/ Aalst, Les Brigittines/ Brussels, De Pianofabriek/ Brussels. Støttet av: Vlaamse Gemeenschap, Norsk Kulturråd, Fond for Utøvende Kunstnere

Billetter Marstrandfestivalen

DAGSPASS kr. 250,-
Enkeltbillett Nature Theater Of Oklahoma kr. 210,-
Enkeltbillett til resterende forestillinger 170,-
Kjøpes på www.billettservice.no/tlf. 815 33 133

FESTIVALPASS alle dager kr. 1000,-
Kjøpes på teatret: blackbox@blackbox.no/tlf 23 40 77 70

For billetter og tider til Heine Avdal «Field Works» se egen informasjon på siden om forestillingen.
NB!Begrenset antall billetter. Egen billett må bestilles via teatret på forhånd. Førstemann til mølla!