Debatt: Vi fikk en ny kultur i går

26. mai 2011

Vi blir daglig bombardert med gode, sunne ideer: Corporate Social Responsibility, Codes of Conduct, Etiske regler, Verdier, Visjoner, Misjoner, Miljøregler, osv. Gjør det en virkelig forskjell på kulturen og den enkelte, eller blir det et “slag i luften” for å gjøre inntrykk på allmennheten, uten at ansatte, kunder og leverandørers moral blir det spor bedre? Hva skjer egentlig med norske lederes og medarbeideres moral og integritet i dag? Blir vi mer etiske, eller er det bare noe vi tror? Mange ledere tror de kan innføre ny kultur over natten. Hvordan bygger en bærekraftig etisk god kultur? Vi forsøker å komme bak flosklene på dette viktige temaet på Black Box. Kom og hør på – og delta!

I panelet:

  • Henrik Seip (Daglig leder Seip International Risk og tidligere direktør for landanalyse i Telenor)
  • Pia Maria Roll (med-regissør for Over Evne III)

Guro Slettemark (generalsekretær, Transparency International Norge)

Veronica Morino (dalig leder, Septia Group)

Chris McCormick (etter en lang karriere i store internasjonale selskaper, tok han makten tilbake og begynte å jobbe med forretningskultur og integritet)

Debatten ledes av Christian H. Rafn (leder av Sunne organisasjoner as)

Debatten foregår fra 17:15 til 18:00 etterfulgt av lett mat og forfriskninger og forestillingen «Over Evne III» klokken 19.00. Pris kr 50,- (i tillegg kommer billettpris til forestillingen).

Billetter kan du bestille på Billettservice (klikk på linken)

Debatten sponses av Septia Group (www.septiagroup.com) som fremmer økonomisk integritet og Sunne organisasjoner as (www.sunneorg.no) som arbeider med utvikling av bærekraftig arbeidsmiljø.