Meld deg på vårt nyhetsbrev for oppdatert programinformasjon.

Høsten 2018 utgav vi våre to første bøker i serien som vi kaller Black Box teater Publikasjon. Bøkene er samlinger av tekster som tar for seg ulike innganger til teatrets kunstneriske program. Tekstene omhandler alt fra kunstnere som teatret samarbeider med, konkrete forestillinger samt overordnede temaer knyttet til det kunstneriske programmet. Publikasjonene er satt sammen av ulike stemmer som på hver sin måte gir innblikk og perspektiv omkring scenekunsten. Noen tekster er på norsk, noen på engelsk.

I forbindelse med Oslo Internasjonale Teaterfestival i mars 2019 utga vi Publikasjon 2 hvor tekstene er knyttet til det kunstneriske programmet på festivalen. Publikasjon 0 er en samling av tekster som ble trykket i Black Box teaters programmer fra våren 2017 til våren 2018, mens Publikasjon 1 inneholder tekster omhandler til det kunstneriske programmet høsten 2018.

Høsten 2019 utgir vi Publikasjon 3. Boken er en samling av forskjellige stemmer som bidrar til en utvidelse av språket og perspektivene som Black Box teater presenterer både i det kunstneriske og det faglige programmet. Velkommen til boklansering 25. september 18.00 i Foajé.

Bøkene er gratis og finnes i foajéen til Black Box teater.

Lese Publikasjon 3 som PDF her

  • Camille Louis i samtale med Winter Family her
  • Lisa Lie her
  • Sonya Linfors & Maryan Abdulkarim her
  • Runa Borch Skolseg her
  • Iggy Lond Malmborg her