Breakfast talk with Maritea Dæhlin and Rafiki

09:00–10:30 Hos Arne Free admission

Extended program Breakfast with Maritea Conversation

Black Box teater har invitert Maritea Dæhlin til å kuratere og moderere frokostsamtaler med inviterte gjester. Dagens gjest er Rafiki.

Rafikis tverrfaglige kunstverk beveger seg mellom fotografi og perlearbeid, tekstiler og tekst, og bruk av minnegjenstander, gamle og nye. Bildene hennes bruker ofte kunstneriske strategier som unngår et vestlig antropologisk blikk. Som et barn av den kongolesiske diasporaen med lokale forbindelser i forskjellige land i Afrika og Europa, benytter hun seg av pre-koloniale former for global sammenkobling og kunnskapsoverføring.

Maritea Dæhlin er en kunstner som jobber og bor i Norge og Mexico. Arbeidet hennes spenner fra teater, video performance, performancekunst, lydkunst og scenetekst. Kunstnerskapet hennes er preget av det flerspråklige, ikke-lineære og til tider absurde. Dæhlin var tidligere assosiert kunstner ved Black Box teater (2021–2022).

Vi serverer enkel frokost, kaffe og te, og inviterer også publikum inn i samtalen. Arrangementet er gratis.


Sted

Hos Arne, Gøteborggata 27 B, 0566 Oslo

Lokalet Hos Arne ligger i en høy etasje uten heis, og er derfor dessverre ikke tilgjengelig for publikum som ikke kan gå i trapper, eller brukere av rullestol.

Påmelding
Send mail til billettansvarlig@blackbox.no for å reservere plass.

Samtalen foregår i utgangspunktet på norsk.