Meld deg på vårt nyhetsbrev for oppdatert programinformasjon.

Workshop

Matteo Fargion (UK): Crossing the Stage & Other Scores

20. april 2017

Rom for Dans 20.04.2017 12:00

Velkommen til workshop med Matteo Fargion!

Dette er en komposisjons-workshop med fokus på hva som skjer når ideer og teknikker som kommer fra musikken oversettes til bevegelse og omvendt.

Workshopen gjør liten forskjell mellom musikere og dansere, men oppgavene vil omfatte både lyd og bevegelse. Vi vil også utforske hvordan musikk og bevegelse kan sameksistere på scenen uten å falle inn i de familiære rollene. Musikere er velkommen til å ta med seg instrumentene sine.

20 APRIL 2017 KL 12-17. Sted: Rom for Dans

Workshopen passer for koreografer, komponister og musikere. Kjøp dobbelbillett til både workshop og forestilling med Jonathan Burrows & Matteo Fargion her. Kun Workshop kan du kjøpe her

Matteo Fargion er komponist, utøver og lærer. Han har jobbet innen dans og teater i over 20 år og samarbeider med ledende koreografer og regissører i Storbritannia og i utlandet. Sammen med Jonathan Burrows har han laget en serie på ti duetter hvorav fire av dem vises på Black Box teater 21. april. Matteo har også skrevet mye musikk for teater. Han samarbeider nært med P.A.R.T.S som er Anna Teresa De Keersmaekers skole i Brussel.