Meld deg på vårt nyhetsbrev for oppdatert programinformasjon.

Heddadagene

Teater Innlandet: HELLO

12. juni –13. juni 2018

Store scene 12.06.2018 19:00

Store scene 13.06.2018 17:00

1 t.

I HELLO møter vi tre unge dansere som har røtter i ulike kulturer. Gjennom dans, tale og film forteller de sine historier. Historier om å finne ut av hvem man er og hvor man hører til. HELLO er en vakker og sterk forestilling om identitet.


Abir og familien har flyktet fra Yemen. I hennes kultur har ikke jenter lov til å stå opp for seg selv, ei heller danse. Men dans har gitt den sjenerte, stille jenta mot til å ta egne valg. Gjennom dans har hun funnet sin stemme.

Bao har vokst opp i Norge med norsk mor, vietnamesisk far og en fot i hver kultur. Da kan det være vanskelig å vite hvem man egentlig er. For Bao var det å danse en naturlig måte å kommunisere med andre på. Gjennom dans har han funnet tilhørighet.

Miko flyktet fra Eritrea og var på flukt i måneder før han kom til Norge. En ung gutt og en sterk historie. Gjennom dans har han bygget et liv og en hverdag i Norge.

Idé og koreografi: Therese Slob. Medskapende dansere: Abir Alyousofi, Milkias Alem og Bao Andre Thanh Nguyen. Scenografi: Lise Skjæraasen. Filmproduksjon: Sylskarp v/ Mathias Eek. Lysdesign: Olav Nordhagen. Lyddesign: Thorleif Silkebækken. Co-produksjon mellom Teater Innlandet og Therese Slob Produksjoner. Støttet av: Fritt ord, Kulturrådet, Hedmark fylkeskommune, Spenn og Hamar kommune