Meld deg på vårt nyhetsbrev for oppdatert programinformasjon.

Conversations & Seminars

Seminar: Working Title

5. okt. – 6. okt. 2019

Lille Scene 05.10.2019 11:00

Lille Scene 06.10.2019 11:00

Hva er det vi snakker om når vi snakker om praksis?

“Practice has often been opposed to theory, but the use of the term ‘practice’ in the world of art is often highly abstract and intellectualized. If art has become practice, what does this have to do with thinking, with making, with action, with transformation, with discipline, with repetition, with training, with habit and with performance? “ – Marcus Boon and Gabriel Levine 

Seminaret er initiert av Runa Borch Skolseg, Nikhil Vettukattil, Alexandra Tveit og Marie Ursin i samarbeid med Black Box teater. 

Vi inviterer til en helg hvor vi ser nærmere på hva kunstnerisk praksis er og betyr. Deltakerne arbeider på tvers av poesi, visuell kunst, aktivisme og scenekunst.   Seminaret består av presentasjoner, samtaler og diskusjoner. Vi inviterer til fellesmiddag, utveksling av ideer og erfaringer, og utprøving ut noe metoder.

Vi spør oss selv: Hvilke redskaper og teorier bruker vi? Hvilke har vi enda ikke utviklet? Er praksis i kunsten et middel for forståelse eller er det en smal sti til profesjonalisering? Reduserer det arbeidene vi lager eller hjelper til med å plassere dem? Er kunst innebygd i en verden av sosiale praksiser eller i en kamp mot dem? 

Working Title springer ut fra et ønske om å tenke sammen og troen på at nye relasjoner, tanker og landskaper oppstår i dialog og gjennom å lytte til hverandre. 

Alle er velkomne!

  • 5.-6. oktober. 11.00-17.00. Lille Scene + Foajé
  • Fullt program publiseres i august.
  • Seminaret foregår på engelsk.
  • Working Title er produsert i samarbeid med Black Box teater og finansiert med støtte fra Norsk Kulturråd, Nordisk Kulturfond, Fond For Utøvende Kunstnere og Oslo Kommune.