Meld deg på vårt nyhetsbrev for oppdatert programinformasjon.

Heddadagene

Brageteatret: Brødrene Løvehjerte av Astrid Lindgren i en bearbeidelse ved Anders Berglund og Staffan Götestam

15. juni –16. juni 2017

Utsolgt begge dager!
1 t.

Noen ting må man gjøre, ellers er man ikke et menneske, bare en liten lort!

Kavring elsker broren sin Jonatan over alt annet. Jonatan som er modig og sterk. Med ham våger Kavring å være med på alle slags eventyr.

Men ikke alene. Alene er han bare en liten svekling.
Så bra da, at han ikke må være i Nangijala uten Jonatan.
Så bra, at i Nangijala er de Brødrene Løvehjerte.

Brageteatrets forestilling forteller om et sterkt søskenforhold, om kjærlighet, gode krefter og motet som viser seg i kamp mot onde makter. Gjennom bruk av musikk og skyggeteater skapes en magisk og varm forestilling om de store tingene i livet.

Passer best fra 5 år.

Regi: Atle Knudsen. Dramaturg: Oda Radoor. Scenograf: Christine Lohre. Kostymedesign: Signe Vasshus. Skyggeteaterinstruksjon: Camilla Wexels Riser. Lyddesign: Ola Erik Blæsterdalen. Lysdesign: Thomas Evensen. Maske: Maria Zahl. Komposisjon: Joseph Angyal. Med: Erlend Vikhagen, Hans Norman Røine, Silje Breivik, Mads Jørgensen, Kristian Winther, Joseph Angyal. Forlag: Nordiska ApS

 

Brageteatret AS – Regionteater for Buskerud, eies av Drammen kommune og Buskerud fylkeskommune, og holder til på Union Scene i Drammen. Teatrets spesielle fokus på forestillinger i barn og unges perspektiv, har bl.a. gitt dem ansvaret for scenekunsttilbudet i Den kulturelle skolesekken i Buskerud, og to ganger har Brageteatret mottatt Heddapris for beste forestilling for barn og unge. F.o.m. 2010 fikk teatret utvidet sitt oppdrag og har siden produsert forestillinger til hele befolkningen i Buskerud.