Meld deg på vårt nyhetsbrev for oppdatert programinformasjon.

Solberg/Cederqvist - A Kiss Me Production (NO/SE)

Blessed with cancer – a product of my choice, not a victim of my circumstances

12. sep. –13. sep. 2014

Oslo kulturnatt

Lille Scene 12.09.2014 19:00

Lille Scene 13.09.2014 19:00

To frigjorte kvinner leder fellesskapet i selvforherligende bønn og lovsang, dypt inn i tungetalens univers.

Her fremkalles drømmer og mareritt, tvil og sorg vaskes vekk og sammen nikker vi høyt og fritt: Ja, til fellesskapets høye dyd!

Hva slags preken skal vi få i kveld? Hva ligger de åndelige lederne på hjertet?

«Blessed with cancer» er en forestilling og en åndelig reise inn i menneskets indre. En ytring fra den europeiske sjelens dyp.

Forestillingen undersøker ytringsfrihet og maktspråk. Hvor går grensen mellom en slengkommentar og en rasistisk ytring? Skuespillerne leker med ordene, fysikken, det billedlige språket og assosiasjonene de skaper. På den måten leker forestillingen også med meninger og inviterer deg til å sparre med din egen dømmekraft.

A kiss me production består av scenekunstnerne Erika Cederqvist og Julie Solberg. De møtte hverandre ved kunsthøyskolen i Amsterdam i 2008. Deres forestillinger er lekne og surrealistiske univers med en kjerne av mørk humor og satire. A kiss me production var sist å se på Black Box Teater under Oslo Internasjonale Teaterfestival høsten 2014 med den utsolgte forestillingen «Thinking no longer means anymore than checking at each moment whether one can indeed think».

NB! Forestillingen fredag 12. september er en del av Oslo Kulturnatt. Billetter er gratis og fås kun samme kveld i teatrets billettluke.

 

Ide/ konsept/ skuespillere: Erika Cederqvist og Julie Solberg. Veiledning/regi: Øystein Johansen og Maarten Lok. Visuelt design: Nikki Hock. Lys: Wouter Moscou. Takk til: Cafeteatret og NBT.