Meld deg på vårt nyhetsbrev for oppdatert programinformasjon.

Juan Dominguez (ES)

Between what is no longer and what is not yet

13. okt. 2017

Store scene 13.10.2017 21:00

between what is no longer and what is not yet er den tredje soloen

i en serie med arbeider som hovedsaklig består av gruppeforestillinger. I dette arbeidet leder Juan Dominguez publikum inn i et slags selvportrett, en fiksjon rundt ham selv, der han deler historier og fabulerer over livet sitt. Ved å hente frem poesien i det dagligdagse, skaper han en usikkerhet som gjør det umulig å si om de personlige, fiktive og historiske hendelsene er virkelige eller ikke. Dominguez skaper en lomme av tid der fortiden er integrert i fremtiden. Forestillingen berører eksistensielle følelser relatert til tiden som går og hvordan fortid, nåtid og fremtid krysser spor i våre personlige minner.

between what is no longer and what is not yet er et avslappet møte med en fyr som heter Juan, og et øyeblikk vi deler med ham i en teatersal.

Fredag 13. oktober
19.00: Mette Edvardsen (NO): oslo
21.00: Juan Dominguez (ES): Between what is no longer and what is not yet

Kun kr 350/200. Billetten kan kjøpes på ticketmaster.no

Juan Dominguez er kunstner og arrangør med vekt på koreografi og scenekunst. I arbeidet sitt utforsker han forholdet mellom ulike koder og forfekter en oppløsning mellom fiksjon og virkelighet. Han jobber for tiden med å skape kontekster som genererer sterke og varige relasjoner gjennom kontinuitet. Han jobber også med ideen om samarbeid mellom alle som er involvert i en live estetisk erfaring. I løpet av de siste 15 årene har han kuratert flere forskjellige festivaler og programmer.

Av og med: Juan Dominguez. Produksjonsmanagement: manyone. En produksjon av: Juan Dominguez. Støttet av: Tanznacht Berlin og Tanzfabrik (Berlin) / apap-advancing performing arts project – Performing Europe 2020 / EU – Creative Europe Programme. Foto: Cuqui Jerez.

Samtale med Mette Edvardsen og Juan Dominguez 14. oktober. kl 17.00.

Mette Edvardsen and Juan Dominguez in Correspondance. Les her