Teatret er stengt fra mandag 9. november

Kjære publikum, kunstnere og besøkende!

Byrådet i Oslo meldte nylig at de innfører forbud mot offentlige arrangementer fra midnatt mandag 9. november til torsdag 21. januar.

Vi på Black Box teater er lei oss for å meddele at vi avlyser alle aktiviteter på huset i dette tidsrommet for å hindre ytterligere spredning av koronaviruset. Dette inkluderer følgende arrangementer:

– 12.–14. november: Roza Moshtaghi: LIMBO
– 10. november: Frokost med Maritea Dæhlin og Ibrahim Fazlic
– 14. & 20. november + 16. & 30. januar: Marie Bergby Handeland: Kirkedanseren
17. november: Pluss Pluss, kuratert av Kristian Grennes (&Høstpunkt)
– 26.–28. november: Bente Alice Westgård: Eruptive Stars
– 26.–28. november: Ida Wigdel: Dandizettes
– 16. desember: Eirik Blekesaune: Logos Pneuma (prosessvisning)
– 28.–30. januar: Ludvig Uhlbors: SPOR

Vi beklager ulempene dette medfører for både kunstnerne og publikum, men fellesskapets sikkerhet kommer først!

Billetter kjøpt til forestillingene refunderes, og vi kontakter alle som har kjøpt billett til disse arrangementene via e-post.

I dialog med kunstnerne jobber vi aktivt med å få vist de avlyste forestillingene og arrangementene ved en senere anledning.

Visningene av T.I.T.S.: Badman 5.–8. november vil fremdeles bli vist som planlagt. Forestillingen har begrenset kapasitet med kun 20 publikummere i salen, og alle vil bli plassert med to seters avstand. Vi tar smittevern på største alvor og følger selvsagt helsemyndighetenes retningslinjer. Her finner du informasjon og retningslinjer for ditt besøk hos oss.

Også Marie Bergby Handeland: Kirkedanseren går som planlagt i Grønland kirke lørdag 7. november. Velkommen til forestilling denne lørdagen!

Det har vært en glede for oss å ønske kunstere og publikum velkommen til et rikt og spennende program siden vi åpnet høstsesongen vår 24. august. Tusen takk, alle dere, for tilliten og entusiasmen deres!

Vi håper alle dere, og deres nære og kjære, er friske og ved godt mot. Sammen skal vi klare en runde til i kampen mot dette viruset!

Ta vare på hverandre – og på gjensyn!

Alt godt,
teamet på Black Box teater

Oppdatert onsdag 20. januar 2021.