Bli programmert

Det kunstneriske programmet består av co-produksjoner og gjestespill. Teatersjef er ansvarlig for det kunstneriske programmet. Programmeringen er et resultat av en prosess med interne og eksterne innspill, og i dialog med kunstnerne.

Dersom du ønsker å presentere arbeidet ditt på Black Box teater, kan du sende prosjektbeskrivelse til:

Anne-Cécile Sibué-Birkeland
Teatersjef
annececile@blackbox.no

Karoline Bjune
Produksjonssjef
karoline@blackbox.no

Ida Marie Sandvik
Produksjons- og administrasjonsassistent
idamarie@blackbox.no

Vi mottar mange henvendelser og er et lite team. Dessverre har vi begrenset kapasitet og vil derfor ikke være i stand til å svare alle henvendelser.

Black Box teater får inn en rekke henvendelser i sammenheng med Kulturrådets søknadsfrister. Vi vil i den anledning informere om at søknadsfristen for intensjonsavtaler for visning som del av vårt program er:

  • 15. mai 2021 for søknadsfrist i september 2021
  • 5. desember 2021 for søknadsfrist i februar 2022

Søknaden må inneholde: Prosjektbeskrivelse, videodokumentasjon av tidligere prosjekter, medvirkendes CVer, ønsket tidsrom. Materialet sendes til per e-post til: program@blackbox.no eller per post til: Black Box teater, Marstrandgata 8, 0566 Oslo. Materialet returneres ikke.

Prosjektene og søknadene vil bli diskutert av en intern komité som vil forhåndsvelge noen av prosjektene. Etter denne første valgrunden vil det bli avholdt et møte med kunstnerne bak de forhåndsvalgte prosjektene. Denne valgrunden vil lede til en endelig beslutning.

Her kan du lese en artikkel om Black Box teaters strategi, kuratoriske valg og forståelse av teatrets nasjonale ansvar, skrevet av teatersjef Anne-Cécile Sibué-Birkeland. Artikkelen ble publisert i Norsk Shakespearetidsskrift i august 2019.