Topical program Spring 2024

Ettersnakk BANGER
Fredag 26. januar
Foajé

Møt Magnus Myhr og Ingvild Langgård i en samtale med Andrea Skotland etter forestillingen.

Samtale med Harald Beharie og Espen Klouman Høiner
Lørdag 10. februar / 11.30–12.30
Foajé

Møt Harald Beharie og Espen Klouman Høiner i en samtale som dreier seg om det å skape scenekunst utenfor scenen. Denne sesongen presenterer Harald Beharie forestillingen Undersang som er en kollektiv ekskursjon til skogen, og Espen Klouman Høiner / Brent Busk teater forestillingen Made in China som finner sted i blandingsskogen på Nesodden.

Ta med lunsj og spis den her mens du lytter til samtalen. Vi serverer gratis bakst og kaffe.


AFTERLIFE afterparty med DJta9ta9ta9!!!
Lørdag 20. april
Foajé

Etter forestillingen spiller DJta9ta9ta9!!! psykedelisk anime-musikk og japansk synthwave disco fra 1980-årene.

Ettersnakk AFTERLIFE
Søndag 21. april
Foajé

Møt Tobi Pfeil og Claudia Cox i en samtale med Anna Penkova etter forestillingen.

Boklansering

Scenekunstklassikere #4 «Collage: Filo d’Erba or Frail Creation» av Cecilie Lindeman Steen


Mandag 17. juni / 18.00–20.00
Foajé

Velkommen til boklansering av den nyeste boka i serien Scenekunstklassikere: «Collage: Filo d’Erba or Frail Creation» av Cecilie Lindeman Steen.

Bokserien Scenekunstklassikere utgitt av Black Box teater er et dypdykk i den frie scenekunsten fra og med 1970-tallet og fram til i dag. Alle bøkene i serien er skrevet av ulike forfattere og tar utgangspunkt i personlige opplevelser av en utvalgt forestilling, i tillegg til å presentere dokumentasjon og samtaler med kunstnere bak forestillingene.

Under lanseringen blir det taler, opplesninger, forfattersamtale – og ikke minst bobler, musikk og feiring. Her får du også kjøpt boka til lanseringspris!

Frokostsamtale med Maritea Dæhlin
Onsdag 29. mai / 9.00–10.30Foajé

Hver sesong inviterer Black Box teater kunstneren Maritea Dæhlin til å kuratere og moderere frokostsamtaler med inviterte gjester. Vi serverer enkel frokost, kaffe og te, og inviterer også publikum inn i samtalen.

Deltakere annonseres på vår nettside. 

Maritea Dæhlin er en kunstner som jobber og bor i Norge og Mexico. Arbeidet hennes spenner fra teater, video performance, performancekunst, lydkunst og scenetekst. Kunstnerskapet hennes er preget av det flerspråklige, ikke-lineære og til tider absurde. Dæhlin var tidligere assosiert kunstner ved Black Box teater (2021–2022).

Send mail til billettansvarlig@blackbox.no for å reservere plass.