Meld deg på vårt nyhetsbrev for oppdatert programinformasjon.

Oslo Internasjonale Teaterfestival søker frivillige

Festivalen finner sted 5.-14. mars 2020 på Black Box teater og flere andre arenaer i Oslo. Vi har en rekke spennende navn på plakaten, fra både Norge og utlandet. Som frivillig hjelper du oss med små og store oppgaver som må til for at festivalen skal gå rundt. Du kommer tett på produksjoner og kunstnere, og får selvfølgelig sett forestillinger.

I år trenger vi frivillige til som:

 

  • Forestillingsassistent

 

Til flere av årets forestillinger vil vi ha behov for et par ekstra hender. Særlig gjelder dette for våre site specific-forestillinger, altså forestillinger som spilles utenfor Black Box teater. Oppgaver vil kunne inkludere rigging, innslipp, publikumskontakt, rydding, og vakthold, i tillegg til generell bistand ved avvikling av arrangement. Det kan også bli behov for bindeleddskontakt mellom kompani og visningssted/festivaladministrasjon.

 

  • Sjåfør

 

Sjåførene våre kan deles i to kategorier: artisttransport og runner.

Førstnevnte kategori henter kompaniene på Gardermoen når de ankommer Oslo, og sørger for at de kommer seg trygt til hotellet eller teateret. 

Med runner mener vi rett og slett en sjåfør som kan bistå med å kjøre for eksempel rekvisitter mellom teater og visningssted, eller andre typer transportbehov som oppstår underveis i festivalen.

Som frivillig forventes det at du jobber minst 12 timer under festivalen.

I retur får du 3 fribilletter til valgfrie forestillinger og 2 billetter til vennepris. Du slipper også gratis inn på alle forestillinger som ikke blir utsolgt, dersom du møter opp i døra. I tillegg får du en god arbeidserfaring, samt muligheten til å møte andre teaterinteresserte. I etterkant av festivalen får du en attest som bevis på arbeidet du har gjort.

Påmelding i dette skjemaet. Søknadsfrist mandag 10. februar 2020.

Dersom du lurer på noe, kan du sende en mail til produksjon@blackbox.no.