Meld deg på vårt nyhetsbrev for oppdatert programinformasjon.

Heddadagene 2018

Teater Innlandet: HELLO

12. juni –13. juni 2018

Store scene 12.06.2018 19:00

Store scene 13.06.2018 17:00

1 t.

I HELLO møter vi tre unge dansere som har flyktet fra hjemlandet sitt. Gjennom dans, tale og film forteller de sine historier. Historier om å starte på nytt og å lykkes! HELLO er en vakker og sterk forestilling om identitet.

Abir og familien har flyktet fra Yemen. I hennes kultur har ikke jenter lov til å stå opp for seg selv, ei heller danse. Men dans har gitt den sjenerte, stille jenta mot til å ta egne valg. Gjennom dans har hun funnet sin stemme.
Miko flyktet fra Eritrea og var på flukt i måneder før han kom til Norge. En ung gutt og en sterk historie. Gjennom dans har han bygget et liv og en hverdag i Norge.
Herlander reiste fra fattigdommen i Angola til Europa for å skape en fremtid. Etter mange år med hardt arbeid bor han ikke lenger på gata, og han lever av å danse.

Idé og koreografi: Therese Slob. Medskapende dansere: Abir Alyousofi, Milkias Alem og Herlander Silva Moreira. Scenografi: Lise Skjæraasen. Filmproduksjon: Sylskarp v/ Mathias Eek. Lysdesign: Olav Nordhagen. Lyddesign: Thorleif Silkebækken. Co-produksjon mellom Teater Innlandet og Therese Slob Produksjoner. Støttet av: Fritt ord, Kulturrådet, Hedmark fylkeskommune, Spenn og Hamar kommune