Meld deg på vårt nyhetsbrev for oppdatert programinformasjon.

Waiting for the Sun

En hel natt på Black Box teater / A night at Black Box teater

3. nov. 2017

Waiting for the Sun er en hendelse som starter på kvelden og varer gjennom hele natten.

Her utforskes lydlandskap og stemmer gjennom forestillinger, radioprogrammer, lydinstallasjoner, forelesninger, samtaler og opplesninger.

Vanligvis setter vi opp enkeltforestillinger, men vi ønsker også å utforske andre formater. Gjennom 12 timer vil Waiting for the Sun samle kunstnere som arbeider innen ulike felt, sammen på et sted. Intensjonen er å skape rom for erfaringer, møter, mulige resonanser og forstyrrelser.

Waiting for the Sun er en invitasjon til øyeblikk og rom der tiden oppheves. Det er et rom der estetiske erfaringer og teoretisk innhold kan kombineres, hvor vi er mer tilgjengelig for det vi hører, hvor tilbaketrekking av fremtredende bilder gir en annen følelse av bevissthet og følsomhet.
Det er en invitasjon til å tre inn i ukjente landskap og kjenne at tiden mykt opphører. Kanskje vil det åpne opp for bestemte tilstander av oppmerksomhet og oppfatning. Og kanskje vil det tillate spesifikke fantasirom, for å lage bilder, for å være sammen med seg selv sammen med andre.

Waiting for the Sun er en reise inn i det ustabiles skjønnhet.

Waiting for the Sun inkluderer forskjellige arbeider fra utøvende kunstnere og billedkunstnere: Raimundas Malašauskas & Marcos Lutyens, Harald Fetveit, Tormod Carlsen, Pedro Gómez-Egaña, Marianne Skjeldal, Mårten Spångberg med flere. Filmer av David Larcher og Michael Snow.

Av og med: Tormod Carlsen, Harald Fetveit, Pedro Gomez-Egana, Marianne Skjeldal, Mårten Spångberg med flere.