Meld deg på vårt nyhetsbrev for oppdatert programinformasjon.

Waiting for the Sun

En hel natt på Black Box teater / A night at Black Box teater

19. okt. 2018

Waiting for the Sun er en reise som starter på kvelden og varer gjennom hele natten. Her utforskes lydlandskap og stemmer gjennom en konstellasjon av engasjerende arbeider.  Kvelden er satt sammen av forestillinger, radioprogrammer, lydinstallasjoner, samtaler, opplesninger og filmer.

Vanligvis setter vi opp enkeltforestillinger, men vi ønsker også å utforske andre formater. Gjennom 12 timer vil Waiting for the Sun samle kunstnere som arbeider innen ulike felt, sammen på et sted. Intensjonen er å skape rom for erfaringer, møter, mulige resonanser og forstyrrelser. Kvelden komponeres av forestillinger, installasjoner, lyd installasjoner, samtaler og filmer.

Waiting for the Sun er en invitasjon til øyeblikk og rom der tiden oppheves. Det er et rom der estetiske erfaringer og teoretisk innhold kan kombineres, hvor vi er mer tilgjengelig for det vi hører, hvor tilbaketrekking av fremtredende bilder gir en annen følelse av bevissthet og følsomhet.

Det er en invitasjon til å bli med på en reise der du får utdelt et uferdig kart der du selv navigerer, åpner opp sansene og kjenner at tiden mykt opphører. Kanskje vil det åpne opp for bestemte tilstander av oppmerksomhet og oppfatning. Og kanskje vil det tillate spesifikke fantasirom, for å lage bilder, for å være sammen med seg selv sammen med andre.

Waiting for the Sun er en reise inn i det ustabiles skjønnhet.