Meld deg på vårt nyhetsbrev for oppdatert programinformasjon.

Waiting for the Sun

En hel natt på Black Box teater / A night at Black Box teater

19. okt. 2018

Waiting for the Sun er tilbake med sin andre utgave av en reise som starter på kvelden og varer hele natten gjennom. Her utforskes lydlandskap og stemmer gjennom en konstellasjon av engasjerende arbeider.

Vanligvis setter vi opp enkeltforestillinger, men vi ønsker også å utforske andre formater. Gjennom 12 timer vil Waiting for the Sun samle kunstnere som arbeider innen ulike felt sammen på et sted (hele Black Box teater). Intensjonen er å skape rom for erfaringer, møter, mulige resonanser og forstyrrelser. Kvelden komponeres av forestillinger, installasjoner, lyd installasjoner, samtaler og filmer.

Waiting for the Sun er en invitasjon til øyeblikk og rom der tiden oppheves. Det er et rom der estetiske erfaringer og teoretisk innhold kan kombineres, hvor vi er mer tilgjengelig for det vi hører, hvor tilbaketrekking av fremtredende bilder gir en annen følelse av bevissthet og følsomhet.
Det er en invitasjon til å bli med på en reise hvor du får utdelt et uferdig kart der du selv navigerer, åpner opp sansene og kjenner at tiden mykt opphører. Kanskje vil det åpne opp for bestemte tilstander av oppmerksomhet og oppfatning. Og kanskje vil det tillate spesikke fantasirom å lage bilder i, å være sammen med seg selv sammen med andre. Waiting for the Sun er en reise inn i det ustabiles skjønnhet.

Waiting for the sun inkluderer forskjellige arbeider fra musikere, utøvende kunstnere og billedkunstnere:  Ivar Furre Aam, Mette Edvardsen / Jonathan Burrows / Francesca Fargion / Matteo Fargion, Anders Paulin, Anne Juren med flere.

  • Mer informasjon om detaljert program kommer på blackbox.no etter 20. september.