Meld deg på vårt nyhetsbrev for oppdatert programinformasjon.

++

Kuratert av Helle Siljeholm

21. nov. 2017

Foajé 21.11.2017 19:00

Siden det ble etablert i 2011, har ++ betydd intet mindre enn Black Box teater pluss pluss:

en forlengelse av det performative kunstfeltet som teatret allerede rommer. ++ er en tverrestetisk plattform for både framvoksende og etablerte kunstnere, og et møtepunkt hvor publikum og kunstnere kan finne gjensidig inspirasjon.

Fra og med i høst er konseptet for ++ under utvikling. Konsentrert på én kveld hver sesong vil en ny kunstner inviteres til å kuratere sesongens utgave, med carte blanche til å riste i format og innhold, men med utgangspunkt i tre enkle regler: en åpen utlysning for prosjekter og ideer slik at alle er invitert til å bidra / programmet skal settes sammen på tvers av visuell kunst og scenekunst / kunstnere i etableringsfasen skal inviteres.

I denne utgaven, kuratert av Helle Siljeholm, er ++ en performativ tankesmie for én kveld hvor tema er spekulasjon om fremtidens tilværelse. ++ samler kunstnere på tvers av disipliner, tenkere, oppfinnere og andre som vil dele ideer, aktiviteter eller objekter ved å gjøre, vise, fortelle, samtale eller annet, som gruppe eller alene.